Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Verborgen Juwelen – Viride Kwartet (uitverkocht)

Verborgen Juwelen – Viride Kwartet (uitverkocht)

VRIJDAG 29 DECEMBER 2023 | AANVANG 11:00 UUR

Locatie: Michaelskapel Domtoren, Utrecht

incl. servicekosten


Artiesten:
Viride Kwartet
Salomé Bonnema (viool), Nadia ten Kate (viool), Sedna Heitzman (altviool), Jurre Koopmans (cello)

Programma:

H. Bosmans – Strijkkwartet
P.I. Tsjaikovski – Strijkkwartet no. 3 in es kl.t., op. 30

Het festival werkt graag samen met partners in de stad, zo ook met de Nederlandse Strijkkwartet Academie (NSKA). We zijn blij dat we maar liefst drie (oud)ensembles, waaronder dit uiterst talentvolle Viride Kwartet, kunnen laten horen tijdens dit festival! De leden van het Viride Kwartet leerden elkaar kennen op de School Voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, en spelen sinds de oprichting van het kwartet in 2017 intensief samen. Graag spelen zij muziek van eigen bodem, zoals bijvoorbeeld de strijkkwartetten van Willem Pijper en Henriette Bosmans. Haar innemende strijkkwartet zal tijdens dit concert door dit kwartet, door Klassieke Zaken in 2022 omschreven als “een van de meest spannende en spraakmakende jonge kwartetten van dit moment” worden uitgevoerd.

Ook om 14:00 uur en 15:30 uur kun je Verborgen Juwelen ontdekken!

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

29 december 2023

Gegevens

Contact