Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Openingsconcert 2024

Openingsconcert 2024

VRIJDAG 27 DECEMBER 2024 | AANVANG 20:00 UUR

Locatie: Grote Zaal, TivoliVredenburg

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje


Artiesten:
Janine Jansen (viool), Boris Brovtsyn (viool), Amihai Grosz (altviool), Timothy Ridout (altviool), Pablo Ferrández (cello), Daniel Blendulf (cello), Denis Kozhukhin (piano), Martin Fröst (klarinet)

Dit enerverende kamermuziekfestival biedt klassieke fijnproevers en nieuwsgierige nieuwkomers elk jaar een aantrekkelijk programma op uiteenlopende locaties in de stad, met TivoliVredenburg als kloppend hart. Janine Jansen ‘programmeert geen muziek, maar vrienden,’ zei NRC al, dus we zien haar vaste ensemblepartners Boris Brovtsyn, Amihai Grosz en Denis Kozhukhin weer terug.  

Extraatje
Traditioneel vindt het openingsconcert in TivoliVredenburg plaats. Waar er vorig jaar alleen strijkers en twee piano’s op de bühne stonden, voegt Janine Jansen dit jaar klarinettist Martin Fröst toe.  

Gegevens

Contact