Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Verborgen Juwelen – ADAM Quartet: In Vivid Color (uitverkocht)

Verborgen Juwelen – ADAM Quartet: In Vivid Color (uitverkocht)

VRIJDAG 29 DECEMBER 2023 | AANVANG 14:00 UUR

Locatie: Maltezerhuis (Ridderzaal)

incl. servicekosten


Artiesten:
ADAM Quartet
Margot Kolodziej (viool), Julia Kleinsman (viool), Minna Svedberg (altviool), Renée Timmer (cello)

Programma:

C. Jansen – In Vivid Color
L. Beethoven – Strijkkwartet nr. 6 in Bes gr. t., op. 18/6
C. Shaw – Blueprint

Het festival werkt graag samen met partners in de stad, zo ook met de Nederlandse Strijkkwartet Academie (NSKA). We zijn blij dat we maar liefst drie (oud)ensembles, waaronder dit geweldige ADAM Quartet, kunnen laten horen tijdens dit festival! Dit kwartet zoekt met een frisse blik naar manieren om haar eigen licht te laten schijnen op het strijkkwartet en daarbij trouw te blijven aan de essentie van het genre. Het eigentijdse perspectief van het ADAM Quartet heeft al tot veel interessante samenwerkingen en crossover-programma’s geleid waarbij ze met veel plezier andere muziekstijlen en disciplines verkennen. Naast het traditionele repertoire brengt het kwartet graag muziek van hedendaagse componisten in première. Zo schreef Camiel Jansen speciaal voor dit kwartet zijn “In Vivid Color” dat tijdens dit concert ook op de lessenaar zal staan.

Ook om 11:00 uur en 15:30 uur kun je Verborgen Juwelen ontdekken!

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

29 december 2023

Gegevens

Contact