Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Verborgen Juwelen – Aires Tropicales Quintet (uitverkocht)

Verborgen Juwelen – Aires Tropicales Quintet (uitverkocht)

VRIJDAG 29 DECEMBER 2023 | AANVANG 15:30 UUR

Locatie: Paushuize (Balzaal)

incl. servicekosten


Artiesten:
Aires Tropicales Quintet
Alicia Haro (fluit), Jorge Ruíz (hobo), Ninián Rodríguez (klarinet), Silvia Ruiz (fagot), Karla Hernández (hoorn)

Programma:
W.A. Mozart – Die Zauberflöte
M. Arnold –  Three Shanties
Buena vista social Club – Chan Chan
M. Ravel – Bolero (arr.)
P. D’Rivera – Alborada Son
P. D’Rivera – Habanera
G.Ligeti – Bagatelles (deel 1-4)
A. “Coqui” Calzadilla – Manteca (arr.)
Sexto Sentido group – Canto a eleggua (arr.)
P. D’Rivera – Afro
F. Danzi – Quintet (deel 4) P. D’Rivera – Vals Venezolano

Het Aires Tropicales Quintet werd in oktober 2021 opgericht aan de Fontys Academie in Tilburg. Ze benaderen muziek met zowel ritme als hun hart en bieden een uniek perspectief binnen de traditionele kamermuziekcontext. Hun muziek valt op door de samensmelting van sterke energie en contrasterende elementen, waarbij vooral de ritmes uit hun geboortelanden Cuba en Spanje naar voren komen.
Het belangrijkste aspect van hun optredens is om de rijkdom van de ritmes en melodieën binnen hun repertoire te laten zien. Ze streven ernaar om emoties over te brengen die verder gaan dan alleen de noten en creëren een verbinding met het publiek door middel van hun oprechte optredens. En wat het extra spannend en bijzonder maakt, is dat zij alles uit het hoofd spelen!

Ook om 11:00 uur en 14:00 uur kun je Verborgen Juwelen ontdekken!

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

29 december 2023

Gegevens

Contact