Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Nieuwe festivaldirecteur en artistiek programmeur

Nieuwe festivaldirecteur en artistiek programmeur

Tijdens het festival hebben we afscheid genomen van festivaldirecteur Marjon Koenekoop. Na zestien jaar maakt zij een carrièreswitch naar het basisonderwijs. Zij werd feestelijk uitgezwaaid door Anke Klein, loco-burgemeester van Utrecht, en ontving voor haar inzet voor het culturele leven van de stad de Maartenspenning. Langs deze weg wil Marjon jullie als trouwe bezoekers allemaal heel hartelijk bedanken voor de enorme steun die zo onmisbaar was voor het succes van het festival.

Wij zijn heel blij dat we met Janneke Slokkers (links op de foto) een uitstekende opvolger hebben gevonden. Momenteel is zij Senior Manager Artistieke Zaken bij Omroep Muziek en in het verleden heeft zij onder andere gewerkt bij het Gergiev Festival, het Residentie Orkest en het Nederlands Vioolconcours.

Janine Jansen en Amihai Grosz vormden deze zomereditie het artistieke team. Janine draagt nu het stokje over aan Amihai om de komende wintereditie – aanstaande december al, dus over iets minder dan zes maanden!! – een prachtig festival neer te zetten. Voor de editie van december 2022 keert Janine dan weer terug als programmeur.

Gegevens

Contact