Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Het zit erop! (en wat hebben we genoten)

Het zit erop! (en wat hebben we genoten)

Het is altijd al een groot feest om Janine Jansen en Amihai Grosz en hun internationale muziekvrienden te horen en zien spelen, maar na zo’n lange periode live concerten te hebben moeten missen, gaf dat een extra lading aan deze zomereditie.
Het publiek verwelkomde de musici op donderdagavond met een daverend verwachtingsvol applaus. En na de sublieme uitvoering van Sjostakovitsj’ Achtste Strijkkwartet en het Pianotrio van Tsjaikovski ging het dak eraf met een ovationeel applaus dat niet leek op te houden. Wat hadden we dit met z’n allen gemist!

Vier dagen was TivoliVredenburg podium voor drie zinderende avondconcerten, ontroerende en speelse dreumes- en peuterconcerten, intieme middagconcerten, en tot slot het sprookjesachtige familieconcert. De musici zijn jullie, ons trouwe publiek, enorm dankbaar voor de meer dan enthousiaste aanwezigheid!

Noteer vast in de agenda: Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht – 27 t/m 30 december 2021.

Gegevens

Contact