Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

We zijn van start

We zijn van start

Vanochtend ging het festival van start met twee uitverkochte peuterconcertjes en een middagconcert in de Grote Zaal door Dana Zemtsov en Anna Fedorova. Door de andere musici werd ondertussen nog hard gerepeteerd. Straks om 20.00 uur zullen Janine Jansen, Amihai Grosz, Boris Brovtsyn, Jens Peter Maintz, Denis Kozhukhin en Mischa Maisky het 8ste Strijkkwartet van Dmitri Sjostakovitsj en Pjotr Iljitsj Tsjaikovski’s majestueuze Pianotrio ten gehore brengen voor een vrijwel uitverkochte Grote Zaal van TivoliVredenburg. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Haal je het niet om vanavond te komen, geen paniek. Vrijdagavond kun je nog naar Janine en haar vrienden komen luisteren als ze Il Tramonto van Ottorino Respighi en Schumann’s prachtige Pianokwartet spelen. En zaterdagavond klinkt het fenomenale Strijkkwintet van Franz Schubert.

Zondag sluiten we het festival af met de gezellige familievoorstelling gebaseerd op het sprookje van Hans Christian Andersen, De Chinese Nachtegaal en de Keizer met zangeres en verteller Karin Strobos in de hoofdrol.

Hopelijk tot ziens in Utrecht komende dagen

Gegevens

Contact