Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

De deuren van het festival mogen nog verder open, meer publiek welkom!

De deuren van het festival mogen nog verder open, meer publiek welkom!

 

Zelfs enkele dagen eerder dan de bedoeling was, versoepelt het kabinet per 26 juni de coronamaatregelen verder. De deuren van de cultuursector kunnen eindelijk wijder open. Zo ook die van ons festival!!

Voor alle concerten die donderdag 1 t/m zondag 4 juli aanstaande plaatsvinden hebben we extra toegangskaarten in de aanbieding. In plaats van maximum 250 bezoekers mogen we nu 600 stoelen vergeven in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Alles veilig op de 1.5 meter afstand en zonder testen of vaccinatiebewijs. Het enige dat wij moeten doen is registreren dat je bij een concert aanwezig bent, en van te voren wordt geïnformeerd of je klachten hebt.
We zijn enorm blij om jullie in grote aantallen te mogen begroeten bij de optredens van Janine, Amihai & friends.
Zegt het voort, dan wordt het toch nog een volle en gezellige zomereditie IKFU 2021.
Tot begin juli in Utrecht!

Gegevens

Contact