Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Het gaat gebeuren!!! Start kaartverkoop 9 juni 2021

Het gaat gebeuren!!!             Start kaartverkoop 9 juni 2021

Na de veelbelovende persconferentie van vorige week vrijdag is er nu dan eindelijk groen licht voor deel twee van het IKFU 2020. We gaan ervoor!! Van donderdag 1 t/m zondag 4 juli komen traditiegetrouw weer een heel stoet fantastische musici naar Utrecht om u te trakteren op prachtige kamermuziek. We zijn druk bezig om de laatste hand te leggen aan een mooi programma dat enigszins lijkt op wat we in normale tijden zouden doen. Geen Kerkenmarathon, fietsconcerten of Verborgen Juwelen helaas, maar wel iedere dag prachtige avond- en middagconcerten in de Grote Zaal van TivoliVredenburg, peuter- en dreumes voorstellingen en een familieconcert als afsluiting van het festival.

Vanaf woensdag 9 juni kunt u via deze site en die van TivoliVredenburg kaarten bestellen. Dat is ook het moment dat het volledige programma online te bekijken is. Het aantal mensen dat in de zaal mag, is nog steeds gelimiteerd, dus wacht niet al te lang met bestellen.

Alvast een klein aantal spoilers: op het programma staan het Pianotrio van Tsjaikovski, het Strijkkwintet van Schubert, Il Tramonto van Respighi en Sjostakovitsj’ beroemde strijkkwartet nr. 8. Behalve programmeurs Janine Jansen en Amihai Grosz komen Denis Kozhukhin, Mischa Maisky, Alma Sadé, Jens Peter Maintz, Boris Brovtsyn en Daniel Blendulf naar Utrecht. En zijn een aantal Nederlandse musici van de partij: Camerata Trajectina, Dana Zemtsov, Anna Federova, Nicholas Schwartz en het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet.

Tot ziens in Utrecht tijdens de eerste dagen van juli.

Gegevens

Contact