Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

De contouren van de zomereditie op 1, 2 & 3 juli 2021

De contouren van de zomereditie op 1, 2 & 3 juli 2021

Programmeurs Janine en Amihai zijn druk bezig om een mooi programma met drie avondconcerten samen te stellen, waarin zij samen met hun internationale muziekvrienden de hoofdrol spelen. Het programma maken we zo snel mogelijk bekend. Voor nu kunnen we al wel verklappen dat behalve Janine en Amihai ook pianist Denis Kozhukhin, violist Boris Brovtsyn, altviolist Timothy Ridout, de cellisten Mischa Maisky, Jens Peter Maintz en Daniel Blendulf naar Utrecht komen. De meeste concerten vinden plaats in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Veilig en coronaproof!!

Middag-, Familie- en Appeltaartconcerten

Verder plannen we drie middagconcerten met Nederlandse musici en staat zowel de in december geannuleerde familievoorstelling ‘De Chinese Nachtegaal’ met Karin Strobos op het programma als het concert van Camerata Trajectina met Ingmar Heytzen en Klaartje van Veldhoven. Ook werken we er hard aan om alle kindervoorstellingen en Appeltaartconcerten in de Utrechtse wijken die in december niet doorgingen te kunnen inhalen!

Bekendmaking programma en start kaartverkoop

U zult begrijpen dat wij nog geen datum durven noemen voor de start van de kaartverkoop. Pas als er volledige zekerheid is wanneer er weer concerten met publiek gegeven mogen worden, zullen wij de kaartverkoop aankondigen en het definitieve programma bekendmaken.
Duim met ons mee dat we van 1 t/m 3 juli in TivoliVredenburg elkaar weer kunnen ontmoeten en samen mogen genieten van de mooiste kamermuziek door internationale topmusici!

Gegevens

Contact