Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Wiegeling (6-18 maanden)

Wiegeling (6-18 maanden)

VRIJDAG 29 DECEMBER 2023 | AANVANG 13:15 UUR

Locatie: Cloud Nine, TivoliVredenburg

Toegang voor 1 ouder + 1 baby, excl. garderobe


Artiesten:
Sterre Konijn (sopraan), Rudi van Hest (klarinetten), Jaber Fayad (oed)

Creatives:
Jaber Fayad (composities), Anneke Wensink (regie), Theun Mosk | Ruimtetijd (scenografie)

Met Wiegeling brengt Frisse Oren een ode aan het wiegelied.

In een zachte, geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een oedspeler muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar. Spelers en publiek bevinden zich samen in het decor van bewegende abstracte vormen, kleurrijke lichtbronnen en elementen die wonderlijke geluiden maken.

Een feest voor alle zintuigen waarin het heerlijk deinen en soezelen is.

Een Arabisch wiegelied uit de jeugdherinneringen van de Syrische Jaber Fayad is het vertrekpunt voor Wiegeling. Ook hoor je in Jabers composities invloeden van muziek van over de hele wereld en van alle tijden terug. De klanken prikkelen de verbeelding en doen je met een glimlach terugdenken aan plekken waar je zelf misschien nog nooit bent geweest. Ouder en kind hebben een eigen zitplek in dit decor, maar rondkruipen mag ook.

Dit concert vindt ook plaats om 11:15 uur!

29 december 2023

Gegevens

Contact