Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Bibliothekentour – Ferdinand het stiertje (4+) (uitverkocht)

Bibliothekentour – Ferdinand het stiertje (4+) (uitverkocht)

ZATERDAG 30 DECEMBER 2023 | AANVANG 11:00 UUR

Locatie: Bibliotheek Zuilen


Artiesten:
Carla Leurs (viool), Levi de Kleuver (verteller)

Stiertje Ferdinand is een bijzondere stier. Hij wil niet net zoals andere stieren vechten, maar hij zit liever onder een boom, verwonderend over al het schoon om zich heen en ruikend aan de bloemetjes. Violiste Carla Leurs brengt samen met haar eeuwenoude viool dit prachtige muziekverhaal tot leven voor de jongste bezoekers. Kom jij je ook verwonderen over hoe een stoere stier of een koe op een viool klinkt?

Dit concert vindt ook plaats op 27, 28 en 29 december!

30 december 2023

Gegevens

Contact