Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Appeltaartconcert – Manzanissimo (uitverkocht)

Appeltaartconcert – Manzanissimo (uitverkocht)

VRIJDAG 29 DECEMBER 2023 | AANVANG 10:30 UUR

Locatie: Buurtcentrum De Musketon

incl. koffie/thee en appeltaart


Artiesten:
Ensemble Manzanissimo
Lis Perry (viool), Richard Wolfe (viool), Michiel Holtrop (altviool), Douw Fonda (cello), Martin Kaaij (gitaar)

Ensemble Manzanissimo speelt feestmuziek van Boccherini, Paganini en een splinternieuw stuk van Roukens. Gitarist Martin Kaaij schuift aan bij deze topstrijkers uit de diverse Nederlandse orkesten.

Stichting Appeltaartconcerten brengt klassieke muziek naar mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een “gewone” concertzaal kunnen gaan. Er wordt bijvoorbeeld gespeeld in verzorgingshuizen, psychiatrische instellingen en TBS-klinieken. Daarnaast worden concerten in laagdrempelige buurthuizen, bibliotheken en wijktheaters georganiseerd.

Door samen met familieleden, mantelzorgers, buren en vrijwilligers naar klassieke muziek te luisteren zijn de Appeltaartconcerten ook bijzondere sociale gebeurtenissen. Door de muziek proberen we iedereen met schoonheid te raken. Omdat de afstand tussen publiek en luisteraars klein is, ontstaat een intieme en bijzondere sfeer. De appeltaart, die in de pauze of na afloop wordt geserveerd, staat symbool voor warmte en geborgenheid.

Dit concert vindt ook plaats op 27 december (14:00 uur) en 28 december (10:30 uur en 14:30 uur)!

29 december 2023

Gegevens

Contact