Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Luna (3+) (uitverkocht)

Luna (3+) (uitverkocht)

DONDERDAG 28 DECEMBER 2023 | AANVANG 10:30 UUR

Locatie: Het Wilde Westen

incl. servicekosten


Artiesten:
Yung-Tuan Ku (percussie, spel en muziek) i.s.m. Studio MAPA

Niets heeft zo’n magische aantrekkingskracht als de maan. Mensen uit alle landen en windstreken bezingen haar, dichten haar krachten toe, vereren haar als een godin of zien de maan met zijn vriendelijke gezicht als een vriend die altijd weer terugkeert. Wat zouden we graag eens een kijkje nemen op de maan. Leeft er iemand? Zijn er geluiden te horen?

In Luna brengt Yung-Tuan de maan even dichtbij. Op inventieve wijze creëert ze met een grote trom haar eigen maanlandschap en komen we er eindelijk achter wat die donkere vlekken zijn op de maan, wie er rondkruipen en wat er zo rommelt en ritselt.

Na afloop van de voorstelling mag het publiek zelf experimenteren met schaduw. Ook zijn er instrumenten om op/mee te spelen.

Dit concert vindt ook plaats om 12:00!

28 december 2023

Gegevens

Contact