Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Save the date: IKFU 2022 weer van 27 t/m 30 december

Save the date: IKFU 2022 weer van 27 t/m 30 december

Ondanks het feit dat we geen garanties hebben dat de pandemie echt over is, hebben we goede hoop dat zware maatregelen zoals lockdowns niet meer nodig zullen zijn in de toekomst. Daarom hebben we besloten om het festival te laten plaatsvinden op de plek waar het festival thuishoort: de mooie dagen tussen Kerst en oud en nieuw! Janine Jansen en haar vrienden zullen deze dagen weer aanwezig zijn en er zal weer een prachtig programma worden samengesteld met concerten in TivoliVredenburg en andere bijzondere plekken in Utrecht. Noteer alvast 27 – 30 december en zodra het programma bekend is, dan laten we dat via de nieuwsbrief en onze website weten.

Gegevens

Contact