Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

START KAARTVERKOOP AVONDCONCERTEN

START KAARTVERKOOP AVONDCONCERTEN

Eindelijk is het zover, aanstaande woensdag 10 november om 12.00 uur start de kaartverkoop voor de avondconcerten voor het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht via deze website en de website van TivoliVredenburg.

De kaartverkoop van de overige concerten tijdens het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht start op een later moment in november. Abonneer je op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht 2021
Muziek in kleine bezetting, op het allerhoogste niveau. Met Janine Jansen als artistiek leider en Amihai Grosz als gastprogrammeur bezorgt het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht je tijdens de gezelligste periode van het jaar bijzondere, eenmalige momenten die je bijblijven. Dit keer met onder andere topmusici uit de vermaarde Berliner Philharmoniker en ons eigen Koninklijk Concertgebouworkest. Voor de meest geliefde kamermuziek naast de mooiste verrassingen ben je welkom in TivoliVredenburg, in Utrechtse kerken, op onverwachte locaties in de stad en bij gratis concerten in eigen buurt. Kenner of nieuwsgierige, jong of oud: Amihai, zijn vrienden en Nederlands jong talent spelen muziek voor iedereen.

Gegevens

Contact