Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Recital Eva Rabchevska (eersteprijswinnares van het 1e Internationaal Vioolconcours Stuttgart)

Recital Eva Rabchevska (eersteprijswinnares van het 1e Internationaal Vioolconcours Stuttgart)

Programmering:
L. Janáček – Sonate voor viool & piano
E. Ysaye – Poème Élégiaque, op. 12
F. Schubert – Fantasie voor viool & piano in C, op. 159 (D.934)

Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel bij het IKFU, vandaar dat we ook veelvuldig samenwerken met de Nederlandse concoursen en ruimte bieden in onze programmering voor prijswinnaars. Vanaf deze editie werken we ook samen met een internationaal concours: Internationalen Vioolwettbewerb Stuttgart. De eerste editie werd gewonnen door de zeer getalenteerde Eva Rabchevska, zij is ook laureaat (2019) van het befaamde Koningin Elisabethconcours in Brussel.

Gegevens

Contact