Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Openingsconcert festival 2024 in de (voor)verkoop

Openingsconcert festival 2024 in de (voor)verkoop

Vanaf vandaag kunnen Vrienden van ons festival al kaarten kopen voor het Openingsconcert van het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht 2024 op vrijdag 27 december a.s. Over een week, op donderdag 4 april, start de kaartverkoop voor het Openingsconcert voor iedereen. Vorig jaar was het Openingsconcert van het festival zo goed als uitverkocht. Verzeker uzelf daarom snel van de beste plaatsen. Naast haar vaste vrienden nodigt Janine voor die avond ook klarinettist Martin Fröst uit. Dat belooft een bijzondere aftrap te worden van festivaleditie 2024!  Andere uitvoerenden zijn Janine Jansen (viool), Boris Brovtsyn (viool), Amihai Grosz (altviool), Timothy Ridout (altviool), Pablo Ferrández (cello), Daniel Blendulf (cello), Denis Kozhukhin (piano), Martin Fröst (klarinet). Bestel uw tickets hier.

Gegevens

Contact