Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Flare Quartet in het UMC (gratis)

Flare Quartet in het UMC (gratis)

VRIJDAG 29 DECEMBER 2023 | AANVANG 10:30 UUR

Locatie: UMC Utrecht (Centrale Hal)


Artiesten:
Flare Quartet
Linde van de Ven (viool), Maartje Rosmulder (viool), Gabriel Torner Alsina (altviool) en Jan van der Plas  (cello)

Programma:
Ravel – uit: Strijkkwartet in F: deel 1
Glass – uit: Strijkkwartet nr. 5: deel I, II, III
Turina – La Oración del torero, op. 34

Het in 2020 gevormde Flare Quartet bestaat uit de Nederlandse violisten Linde van de Ven en Maartje Rosmulder, samen met Gabriel Torner Alsina (altviool) uit Spanje en Laurence Gaudreau (cello) uit Canada, allen behaalden zij hun masterdiploma aan het HKU Utrechts Conservatorium. Tijdens dit concert zal Jan van der Plas de cellopartij voor zijn rekening nemen. Zij vormen een fris en innovatief ensemble dat zich voornamelijk focust op 20e- en 21ste-eeuws repertoire en dit op een toegankelijke manier presenteert aan haar publiek. Het ensemble ontving coaching van gerenommeerde kamermusici, waaronder Sebastian Koloski (Utrecht String Quartet), Gregor Sigl (Artemis Quartet), Karin Dolman (DoelenKwartet), Josef Kluson (Prazak Quartet), en speelde herhaaldelijk op locaties als het “Le Guess Who?” Festival en TivoliVredenburg.

We zijn blij dat we met deze 2 gratis toegankelijke concerten een start kunnen maken van onze samenwerking met zowel het HKU Utrechts Conservatorium als met het UMC Utrecht.

Dit concert vindt ook plaats om 09:30 uur!

29 december 2023

Gegevens

Contact