Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Kaartverkoop van start!

Kaartverkoop van start!

Vandaag start de kaartverkoop van de speciale lustrumeditie van het festival! Nieuw dit jaar is dat je zélf een mooi abonnement kunt samenstellen zodat je je eigen selectie kunt maken uit de 47 activiteiten die we dit jaar hebben georganiseerd. Als je 3 of meer concerten bestelt, dan ontvang je bij afrekenen 20% korting over het totaalbedrag. Als je 6 of meer concerten bestelt, dan ontvang je maar liefst 25% korting! Let op: niet alle concerten komen in aanmerking voor deze keuzekorting. De actie geldt voor alle Avondconcerten, de Kerkenmarathon, de Verborgen Juwelen, New Generation Artists, Camerata Trajectina, de Lustrumspecials en Rising Waves. Deze actie geldt niet voor de kinderconcerten, Appeltaartconcerten, de Inleidingen, en Wandelconcerten. Meer informatie is ook hier te vinden.

Gegevens

Contact