Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Janine Jansen & New Generation Artists in Concert (uitverkocht)

Janine Jansen & New Generation Artists in Concert (uitverkocht)

ZATERDAG 30 DECEMBER 2023 | AANVANG 14:15 UUR

Locatie: Hertz, TivoliVredenburg

incl. servicekosten


Artiesten:
Janine Jansen (viool), Timothy Ridout (altviool), Daniel Blendulf (cello), Denis Kozhukhin (piano)
New Generation Artists
Hana Chang, viool               
Pauline van der Rest, viool 
Sào Soulez Larivière, altviool                       
Benjamin Kruithof, cello            

Programma:

Sjostakovitsj – Pianokwintet in g kl.t., op.57                                                                
Tsjaikovski – Strijksextet in d op. 70 ‘Souvenir de Florence’                                       

Op deze slotdag van het IKFU presenteren onze vier New Generation Artists 2023 zich aan het grote publiek. We zijn ontzettend trots dat Janine Jansen sinds kort ook als docent aan de beroemde Kronberg Academy is verbonden en dat we vanaf nu met dit instituut gaan samenwerken. Naast het feit dat drie van de vier New Generation Artists daar momenteel studeren, heeft ook Benjamin Kruithof daar masterclasses gevolgd én is Timothy Ridout zelf ook een oud-student. Op de lessenaar staan twee fenomenale werken, waarbij Janine Jansen in de Sjostakovitsj samen met Denis Kozhukhin onze New Generation Artists mee zullen slepen in een ongetwijfeld intense uitvoering van zijn pianokwintet. We sluiten deze enerverende middag af met misschien wel het meest geliefde en bekendste strijksextet dat er bestaat: ‘Souvenir de Florence’ van Tsjaikovski.

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

30 december 2023

Gegevens

Contact