Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Garden of Delight – Lustrumspecial (uitverkocht)

Garden of Delight – Lustrumspecial (uitverkocht)

VRIJDAG 29 DECEMBER 2023 | AANVANG 17:30 UUR

Locatie: Pieterskerk, Utrecht

incl. servicekosten


Artiesten:
Gerrie Meijers (orgel), Nina Künzel (zang), Helene Jank (zang & percussie), Tim van Breemen (zang), Jan van der Plas (cello), Djessy van den Dries (viool)

Creatives:
Rob Logister & Marie Raemakers (productie, concept, projectiebeelden, decor, techniek & muziekkeuze), Jeanette van Steen (eindregie)

De nieuwe voorstelling Garden of Delight van Lichtbende is geïnspireerd op het gedicht Garden of Love van William Blake en het Hooglied uit de Bijbel. Een emotionele reis over liefde op het eerste, en… op het tweede gezicht! Verwacht tijdens deze bijzondere lustrumspecial in de prachtige Pieterskerk orgelmuziek, zang, percussie en live gemaakte beeldprojecties en laat je verwonderen en meevoeren op deze bijzondere reis. Met muziek van Kevin Volans, Régis Campo, Meredith Monk, Jacob TV, Mauricio Kagel, Kurt Schwitters, George F. Handel en David Lang.

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

29 december 2023

Gegevens

Contact