Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Avondconcert

Avondconcert

VRIJDAG 29 DECEMBER 2023 | AANVANG 20:00 UUR

Locatie: Grote Zaal, TivoliVredenburg

incl. garderobe, pauzedrankje en servicekosten


Artiesten:
Janine Jansen (viool), Boris Brovtsyn (viool), Clara-Jumi Kang (viool), Amihai Grosz (altviool), Timothy Ridout (altviool), Ting-Ru Lai (altviool), Daniel Blendulf (cello), Jens Peter Maintz (cello), Torleif Thedéen (cello), Sunwook Kim (piano), Denis Kozuhkhin (piano)

Programma:
Mozart – Pianokwartet nr. 1 in g kl.t, K. 478  
Dubugnon – Poème élégiaque voor soloviool & strijkkwartet & piano, op. 95 (wereldpremière)
– – pauze – –         
Turina – Sextet voor altviool, piano & strijkkwartet op.7 “Escena andaluza”   
Ravel – Pianotrio in a kl.t.                                                                                                          

Speciaal voor deze lustrumeditie schreef de Frans-Zwitserse componist Richard Dubugnon een nieuw werk voor Janine en we zijn blij en trots dat we dit festival de wereldpremière van dit werk voor soloviool, piano en strijkkwartet mogen laten horen. Na de pauze klinken gloedvolle en warme klanken van de Spaanse componist Turina die in zijn sextet ‘Scène Andalouse’ een speciale rol heeft gecreëerd voor de altviool. Janine zal samen met Denis Kozhukhin en Torleif Thedéen een ongetwijfeld absoluut magistrale uitvoering van het wonderschone pianotrio van Ravel, waarin ook de Spaanse invloeden hoorbaar zijn, ten gehore gaan brengen, mis dit niet!

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

29 december 2023

Gegevens

Contact