Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Openingsconcert IKFU 2023 – Lustrumeditie (laatste kaarten!)

Openingsconcert IKFU 2023 – Lustrumeditie (laatste kaarten!)

WOENSDAG 27 DECEMBER 2023 | AANVANG 20:00 UUR

Locatie: Grote Zaal, TivoliVredenburg

incl. garderobe, pauzedrankje en servicekosten


Artiesten:
Boris Brovtsyn (viool), Janine Jansen (viool), Clara-Jumi Kang (viool), Amihai Grosz (altviool), Timothy Ridout (altviool), Daniel Blendulf (cello), Jens Peter Maintz (cello), Sunwook Kim (piano), Denis Kozuhkhin (piano)

Programma:
Mahler – Pianokwartet in a kl.t.
Brahms – Pianokwartet nr. 3 in c kl.t. op. 60
– – pauze – –
Schumann – Pianokwintet in Es gr.t., op.44                                                    

Voor deze feestelijke 20e editie van het festival zet Janine Jansen samen met haar internationale topvrienden drie wonderschone en zeer geliefde kamermuziekwerken op de lessenaar. Met twee briljante concertpianisten die tijdens het hele festival aanwezig zullen zijn, neemt de piano een prominente plek in binnen haar programmering. Voor de pauze klinkt Brahms, misschien wel de meest geliefde componist op het gebied van kamermuziek, naast het enige kamermuziekwerk van Gustav Mahler, die we uiteraard kennen van juist zijn grote symfonieën. Na de pauze klinkt een van de mooiste pianokwintetten uit de hele muziekgeschiedenis: Schumann’s Pianokwintet in Es. Een prachtig slot van dit Openingsconcert!

Wil je nog meer genieten? Verleng deze bijzondere avond met het Late Night Concert!

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

27 december 2023

Gegevens

Contact