Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

No one is too small – Lustrumspecial

No one is too small – Lustrumspecial

WOENSDAG 27 DECEMBER 2023 | AANVANG 15:00 UUR

Locatie: De Paardenkathedraal

incl. garderobe en servicekosten


Artiesten:
MAAT Saxophone Quartet
Daniel Ferreira (sopraansaxofoon), Catarina Gomes (altsaxofoon), Pedro Silva (tenorsaxofoon), Mafalda Oliveira (baritonsaxofoon)

Creatives:
Adriana Oliveira (beeldend kunstenaar), Hanneke Last (regie en scenografie), Wilfred Loopstra (lichtontwerp)

Het Nederlands/Portugese Maat Saxophone Quartet, winnaars van de Dutch Classical Talent Award 2022, brengt een frisse en eigen benadering aan het genre van het saxofoonkwartet. Zozeer dat Luister Magazine over hun debuut-cd Ciudades schreef: “veelbelovend, duivels goed en hemels aanstekelijk.” Voor dit concert stelden ze een programma samen rond het thema van klimaatverandering.

Onder de noemer No one is too small wil het Maat Saxophone Quartet oproepen om in actie te komen tegen klimaatverandering. Via een muzikale voorstelling met nieuwe muziek van jonge componisten, samen met tekeningen en lichtdesign, wil Maat inspireren en laten zien dat iedere actie telt.

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

27 december 2023

Gegevens

Contact