Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Late Night Concert – Origins ft. Lucie Horsch

Late Night Concert – Origins ft. Lucie Horsch

WOENSDAG 27 DECEMBER 2023 | AANVANG 22:30 UUR

Locatie: Cloud Nine, TivoliVredenburg

incl. garderobe en servicekosten én welkomstdrankje


Artiesten:
Lucie Horsch (blokfluit), Emmy Storms (viool), Raphaël Feuillâtre (gitaar)

Na het avondconcert in de Grote Zaal kun je direct door naar de sfeervolle Cloud Nine waar je onder het genot van een drankje kunt genieten van de artist in residence van TivoliVredenburg dit seizoen: multitalent en blokfluitsensatie Lucie Horsch! Samen met haar vrienden Emmy Storms op viool en gitarist Raphaël Feuillâtre brengen zij een zeer afwisselend programma met traditionele volksmuziek uit Ierland, Servië en Venezuela en werken van bekende componisten zoals Bartók, De Falla, Vivaldi en Stravinsky maar ook met tangoklanken van de meester uit Argentinië: Astor Piazzolla. Een zalige afsluiting van deze eerste festivaldag!

Dit concert maakt onderdeel uit van de keuzeconcerten. Bestelt u 3 – 5 keuzeconcerten dan ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. Vanaf 6 keuzeconcerten ontvangt u maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

27 december 2023

Gegevens

Contact