Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Roerig festivaljaar op mooie wijze afgesloten

Roerig festivaljaar op mooie wijze afgesloten

Ook voor het IKFU was 2021 een uiterst bewogen en roerig jaar. In juli kwamen Janine Jansen en haar vrienden na de geannuleerde editie van 2020 naar Utrecht om alsnog voor een enthousiast publiek live concerten te verzorgen in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Daarna wisselde het festival na 16 jaar van directeur en startte Janneke Slokkers als kersverse directeur met de voorbereidingen voor het ‘reguliere’ festival in de vaste periode tussen kerst en oud en nieuw. Samen met gastprogrammeur Amihai Grosz werd een bomvol festival samengesteld, dat vanwege de avondlockdown eind november omgebogen moest worden naar een gecomprimeerde versie. Op 18 december volgde toch nog onverwachts de genadeklap en moesten we het hele festival annuleren. We zijn niet in de teleurstelling blijven hangen en hebben ondanks alle beperkingen gelukkig nog een prachtige livestream kunnen realiseren, waardoor we het festival alsnog mooi hebben kunnen afsluiten. De livestream kan hier teruggekeken worden, ook zijn we blij met de prachtige foto’s van fotograaf Marieke Wijntjes die hier te bekijken zijn. We bekijken momenteel wanneer we de eerstkomende editie gaan organiseren, zodra deze data bekend zijn, zal dit via de site en de nieuwsbrief (aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier) gecommuniceerd worden.

Gegevens

Contact