Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Festival op de valreep geannuleerd vanwege lockdown

Met ongelofelijk veel pijn in het hart hebben we de persconferentie van 18 december bekeken, een complete lockdown zorgt er uiteindelijk voor dat we met de haven in zicht het festival moeten annuleren. Waar we bij eerdere aanpassingen van de maatregelen nog veerkrachtig mee konden bewegen en konden kijken naar wat er wél mogelijk was, is dat met deze harde lockdown helaas onmogelijk geworden.

We hoopten zo dat we ondanks de lastige situatie jullie een mooi en gevarieerd festival konden bieden en de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw overdag extra kleur konden geven. Helaas gooit de nieuwe variant roet in het eten en heeft dit uiteindelijk niet zo mogen zijn.

We zijn nog aan het nadenken over een heel klein (online) alternatief, mocht dit haalbaar zijn dan laten we dat snel weten. Daarnaast kijken we uiteraard ook al weer verder naar het volgende festival, wanneer dit zal gaan plaatsvinden zal ook zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

Voor iedereen die reeds kaartjes heeft gekocht voor het festival, u wordt z.s.m. vanuit TivoliVredenburg geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

We wensen iedereen ondanks alles mooie Kerstdagen en een veel en veel beter 2022.

Namens het hele festivalteam, Janneke Slokkers (directeur IKFU)

 

Gegevens

Contact