Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Terugkijken: een wonderlijke editie

Terugkijken: een wonderlijke editie

Woensdagavond 30 december hebben we het kamermuziekfestival van 2020 afgesloten met een prachtige uitvoering van het Pianokwintet van César Franck. Wat een bijzonder festival beloofde te worden, werd een wonderlijke editie. Eerst moesten we het programma twee keer aanpassen aan de veranderende Covid-19-maatregelen. Toen moesten we de internationale musici afzeggen en vervolgens het programma weer opnieuw inrichten voor een publiek van dertig mensen. Uiteindelijk, een week nadat de beschikbare kaartjes in twaalf minuten waren uitverkocht, moest de zaal toch dicht en konden we u niet ontvangen. Er klonk prachtige muziek, maar zonder uw live aanwezigheid, zonder publiek, in een lege zaal. We hebben u enorm gemist, maar ook de buzz en de energie die een aandachtig luisterend en na afloop hard applaudiserend publiek geeft. De jonge Nederlandse musici waren enorm blij en dankbaar dat ze konden spelen en we zijn trots en dankbaar dat het is gelukt, maar volgende keer graag weer met u erbij!!
Wij duimen heel hard dat we elkaar zo snel mogelijk weer in een overvolle concertzaal mogen treffen en onze gezamenlijke liefde voor de muziek kunnen delen.

Terugkijken
Hopelijk heeft u op de radio en online net als wij kunnen genieten van de fantastische jonge Nederlandse musici die we welverdiend in de spotlights konden zetten. De optredens kunt u nogmaals terugkijken via:
NPO Start >>>
AVROTROS Klassiek >>>
YouTube-kanaal AVROTROS Klassiek >>> 

Gegevens

Contact