Skip navigation Go to the main menu

Appeltaartconcert by Appelduduk – morning

Appeltaartconcert by Appelduduk – morning

Appelduduk plays music from Armenia, Syria, Moldova and Ukraine (Odessa). Including coffee and apple pie of course!

Stichting Appeltaartconcerten brings classical music to people who, for whatever reason, can no longer attend a “normal” concert hall. For example, games are played in nursing homes, psychiatric institutions and TBS clinics. In addition, concerts are organized in low-threshold community centers, libraries and district theaters.

Door samen met familieleden, mantelzorgers, buren en vrijwilligers naar klassieke muziek te luisteren zijn de Appeltaartconcerten ook bijzondere sociale gebeurtenissen. Door de muziek proberen we iedereen met schoonheid te raken. Omdat de afstand tussen publiek en luisteraars klein is, ontstaat een intieme en bijzondere sfeer. De appeltaart, die in de pauze of na afloop wordt geserveerd, staat symbool voor warmte en geborgenheid. De muziek wordt gespeeld door professionele musici die óók in grote Nederlandse symfonieorkesten spelen en/of als solist op grote podia optreden.

Gegevens

Contact