Concertinformatie

Datum: vr 27 dec
Aanvang: 12:30u
Prijs: Gratis, reserveren verplicht

Programma

Mozart Duo voor viool en altviool nr 1. in G groot Kodaly Duo voor viool en cello Dvořák delen uit Slavische dansen voor pianoduo


Over dit concert

De vijf rijzende sterren van de New Generation aangevuld met toppianist Denis Kozhukhin krijgen met dit lunchconcert letterlijk en figuurlijk een groot podium in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Dit zijn immers de namen waar je in de toekomst nog veel meer van gaat horen! Dit jaar bestaat het programma van het gratis lunchconcert geheel uit duo’s. Niet alleen van strijkers; het publiek wordt ook getrakteerd op drie Slavische dansen van Dvořák met vier handen op één piano.

Pianist Denis Kozhukhin is de mentor van de groep en behoort tot de vaste muzikale vriendengroep van Janine Jansen. De vijf andere musici zijn leerlingen van Janine, of hebben met haar samengewerkt op diverse festivals. Heb je het lunchconcert gemist? Houd dan de rest van het festival in de gaten, want deze talenten maken ook hun opwachting tijdens de Kerkenmarathon en het New Generation-concert met Janine Jansen.

Het gratis lunchconcert is een unieke kans om de nieuwe generatie musici én pianogrootheid Denis Kozhukhin naast elkaar te zien schitteren.

Zie ook

zo 29 dec
12:30u
Familieconcert
vr 27 dec
12:30u
New Generation
New Generation & Denis Kozhukhin
ma 30 dec
11:00u
Familieconcert
Muzikale voorstelling over een sprookjeswereld
za 28 dec
11:30u
Wandelconcerten
Drie concerten op drie sfeervolle locaties