Concertinformatie

Datum: vr 27 dec
Aanvang: 11:00u
Prijs: € 22,50

Programma

Mozart delen uit Così fan tutte, Don Giovanni en Le nozze di Figaro


Artiesten

Kofferbak Collectief:
Klaartje van Veldhoven idee & sopraan Renée Bekkers arrangementen & accordeon Mattijs van de Woerd bariton
Michaela Riener mezzosopraan Charles Watt cello David Prins samenstelling muziek, libretto & regie Olga Verlee dramaturgie

Over dit concert

Weet je het nog? Die huisfeestjes bij de buurvrouw waar je het allernieuwste op het gebied van plastic keukenspul kreeg voorgeschoteld? Onverwoestbare bakjes en doosjes die tot in lengte van jaren in onze keukenkastjes rondzwierven. Maar in onze huidige wegwerpmaatschappij is daar geen plek meer voor.

Om nog één keer terug te keren naar de gloriedagen van de Plastic Party toveren deze vijf avontuurlijke musici het podium om tot operapaleis voor een ‘vrolijk consuminder-drama’. Met een Nederlands libretto op muziek van Mozarts greatest opera hits bezingen ze het einde van deze greatest plastic hits. En dat met de inhoud van precies één kofferbak. Feest mee nu het nog kan…!

De partygangers zijn de internationaal gelauwerde musici van het Kofferbak Collectief. Op de achterbank rijden de Oostenrijkse Michaela Riener en de Brit Charles Watt mee.

Dit concert is onderdeel van de serie Ritme van de wereld. Makers krijgen de ruimte om muzikale verhalen te delen over onderwerpen die nu in onze maatschappij spelen, zoals migratie of duurzaamheid.

Bestel kaarten voor drie of meer concerten en ontvang 20% korting op de totaalprijs. Vanaf zes concerten ontvang je maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

Zie ook

zo 29 dec
10:00u
Familieconcert
za 28 dec
12:00u
Familieconcert
Vrolijk en avontuurlijk concert voor de allerkleinsten
za 28 dec
18:00u
AvondconcertKerkenmarathon
Drie concerten van topmusici in sfeervolle kerken
zo 29 dec
11:00u
Verborgen juwelen
Met werken van Mozart en Purcell