Concertinformatie

Datum: ma 30 dec
Aanvang: 14:00u
Prijs: € 15,-

Programma

De Rijke Bramenplukker - een sprookje van Godfried Bomans


Artiesten

Frank Groothof regisseur/verteller Ensemble SPRANK: Suzan Veneman trompet Hans van der Maas accordeon Sylvia Maessen contrabas/compositie

Over dit concert

Wat is rijkdom? Stel deze vraag eens aan een kind, en het antwoord zal je verrassen. De rijke bramenplukker is een sprookje van Godfried Bomans over die levensvraag en de schoonheid van de natuur. Wat voor de een (lees: een kind) iets magisch is, is voor de ander (lees: een volwassene) iets doodnormaals. In dit fantasierijke verhaal botsen mensen met elkaar in hun beleving van de natuur, met alle gevolgen van dien…

Godfried Bomans was er een meester in om de onbevooroordeelde kinderblik te vangen. Frank Groothof, meesterlijk in het kindertheater, vertolkt het sprookje. Ensemble Sprank voegt daar met hun talent voor improvisatie heerlijke muziek aan toe. Na afloop krijgen de kinderen de gelegenheid om na te praten met Frank.

Deze voorstelling is onderdeel van het familieprogramma: aan de kleine festivalgangers is natuurlijk ook gedacht! Met speelse voorstellingen maakt het jonge publiek kennis met de kracht van kamermuziek.

Tip: dit concert vindt ook plaats om 11.00 uur.

Bestel kaarten voor drie of meer concerten en ontvang 20% korting op de totaalprijs. Vanaf zes concerten ontvang je maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

Zie ook

zo 29 dec
10:00u
Familieconcert
ma 30 dec
15:00u
New Generation
vr 27 dec
22:30u
Avondconcert
Met klarinettist Martin Fröst
vr 27 dec
11:00u
Familieconcert
Muzikale voorstelling over een sprookjeswereld