Concertinformatie

Datum: za 28 dec
Aanvang: 10:30u
Prijs: € 10

Programma



Artiesten

Thijs Borsten piano Izaline Calister zang Danny Rombout percussie

Over dit concert

Als er iemand bekendstaat om z’n vrolijke (klassieke) muziek voor kinderen, dan is het Thijs Borsten wel! En samen met zangeres Izaline Calister en percussionist Danny Rombout wordt ook deze voorstelling weer een heerlijk muzikaal avontuur vol humor. Zing, dans, neurie en klap mee, want deze liedjes kent iedereen.

Izaline Calister is niet alleen een ster voor de allerkleinsten, ze schittert ook op jazz- en wereldmuziekpodia. Thijs Borsten maakte de succesvolle cd-series Trapperdetrap en De Liedjesatlas. Met deze voorstelling staan ze in Het Wilde Westen: een fijn en knus theater.

Deze voorstelling is onderdeel van het kinderprogramma: aan de kleine festivalgangers is natuurlijk ook gedacht! Met speelse voorstellingen maakt het jonge publiek kennis met de kracht van kamermuziek. Muzieknootjes is met name geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Bestel kaarten voor drie of meer concerten en ontvang 20% korting op de totaalprijs. Vanaf zes concerten ontvang je maar liefst 25% korting op de totaalprijs.

Zie ook

ma 30 dec
11:00u
Ritme van de wereld
vr 27 dec
17:00u
IKFU Cinema
Musicians in Times of War
ma 30 dec
14:00u
Appeltaartconcert
za 28 dec
15:00u
Door Camerata Trajectina