Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Janine Jansen schittert met haar internationale muziekvrienden tijdens lustrumeditie

Janine Jansen schittert met haar internationale muziekvrienden tijdens lustrumeditie

Eind dit jaar bezorgt artistiek leider én solist Janine Jansen met het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht dé muzikale uitsmijter van het jaar. Voor de extra feestelijke twintigste editie brengt de topvioliste bekende internationale kamermuziekvrienden over naar Utrecht, onder wie pianist Denis Kozhukhin, violisten Boris Brovtsyn en Clara-Jumi Kang, klarinettist Martin Fröst en altviolisten Amihai Grosz en Timoty Ridout. Tussen Kerst en oud en nieuw klinkt zeer een divers repertoire uit de schatkamer van de kamermuziek: van vroeg-klassiek en barok tot een minder bekend twintigste-eeuws en hedendaags repertoire waarbij genres ook worden overstegen. Kaarten voor het Openingsconcert op woensdag 27 december zijn nu al te koop via de website van TivoliVredenburg. De kaartverkoop gaat gefaseerd van start. De volledige kaartverkoop start in oktober. Via onze nieuwsbrief en social media houden wij u hiervan op de hoogte.

Gegevens

Contact