Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Janine Jansen & New Generations Artists in concert

Janine Jansen & New Generations Artists in concert
Programmering
F. Mendelssohn –  Strijkkwartet nr. 2 in a, op. 13 (30′)
S. Prokofjev – Sonate voor 2 violen in C, op. 56 (16′)
G. Bacewicz – Strijkkwartet voor 4 violen (12′)

Op de slotdag van het festival presenteren de New Generation Artists zich voor publiek. De afgelopen week zijn ze gecoacht door Janine Jansen en Amihai Grosz én hebben ze ook al meegespeeld tijdens de andere avondconcerten. Nu kunt u ze van heel dichtbij meemaken, samen met onze bijzondere festivalmusici die ze op deze manier klaarstomen voor hun verdere veelbelovende carrières. De ervaring die ze deze week hebben opgedaan is voor hen van onschatbare waarde. En hou ze in de gaten, u gaat nog veel van ze horen!

Gegevens

Contact