Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Verklärte Nacht – ultieme liefde

Verklärte Nacht – ultieme liefde

Programma
A. Dvořák – Terzetto in C, op. 74 (19’)
F. Mendelssohn – Pianotrio nr. 2 in c, op. 66 (29’)
– – pauze – –
A. Schönberg – Verklärte Nacht, op. 4 (32’)

Vanavond staat een absoluut meesterwerk op het programma: Schönbergs Verklärte Nacht. Een wonderschoon, sferisch stuk wat je tenminste één keer in je leven live gehoord moet hebben. Met deze topcast ben je verzekerd van een nu al onvergetelijke ervaring! Voor de pauze klinkt misschien wel het meest geliefde kamermuziekstuk van wonderkind Mendelssohn: zijn eerste pianotrio waarbij meesterpianist Sunwook Kim een hoofdrol zal gaan vervullen. We trappen af met Dvořáks Terzetto, wat vorig jaar in een leeg TivoliVredenburg klonk en live te bekijken was via de livestream. Gelukkig nu van dichtbij live mee te maken!

Dit concert wordt opgenomen door AVROTROS en live uitgezonden op NPO Radio 4 en via radio4.nl.

Gegevens

Contact