Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

donderdag 29 december - 18.30 uur

Appeltaartconcert

Revalidatiecentrum de Hoogstraat

€ 4,- incl. koffie/thee en appeltaart

Appeltaartconcert

Uitvoerenden: Annemieke IJzerman en Saskia Rekké (harp)

Bestel kaarten

Stichting Appeltaartconcerten brengt klassieke muziek naar mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een “gewone” concertzaal kunnen gaan. Er wordt bijvoorbeeld gespeeld in verzorgingshuizen, psychiatrische instellingen en TBS-klinieken. Daarnaast worden concerten in laagdrempelige buurthuizen, bibliotheken en wijktheaters georganiseerd.

Door samen met familieleden, mantelzorgers, buren en vrijwilligers naar klassieke muziek te luisteren zijn de Appeltaartconcerten ook bijzondere sociale gebeurtenissen. Door de muziek proberen we iedereen met schoonheid te raken. Omdat de afstand tussen publiek en luisteraars klein is, ontstaat een intieme en bijzondere sfeer. De appeltaart, die in de pauze of na afloop wordt geserveerd, staat symbool voor warmte en geborgenheid. De muziek wordt gespeeld door professionele musici die óók in grote Nederlandse symfonieorkesten spelen en/of als solist op grote podia optreden.

Eén harp klinkt al mooi, twee harpen is vast ongeveer het einde. De harpistes Annemieke IJzerman en Saskia Rekké vertroetelen uw oren met kleurrijk, onbekend repertoire.

Aanvangstijd 18.30. En na 50 minuten is het tijd voor…Appeltaart! Revalidanten van de Hoogstraat en hun familie hebben gratis toegang en hoeven niet te reserveren.

29 december 2022

Gegevens

Contact