Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Eva Rabchevska

Eva Rabchevska
  • 1996 (Oekraïne)
  • Prijswinnaar van de eerste editie van de Internationalen Violinwettbewerb Stuttgart in juli 2021; heeft daarmee een prachtige viool van Giovanni Battista Guadagnini uit 1746 in bruikleen gekregen voor drie jaar
  • Trad op tijdens diverse muziekfestivals in Europa en Japan en soleerde met diverse orkesten waaronder Slovak Radio Symphony Orchestra, St. Petersburg Philharmonic Orchestra en Belgian National Orchestra
  • Laureaat Koningin Elisabethwedstrijd Brussel in 2019; prijswinnaar van o.a. Karol Lipinski and Henryk Wieniawski International Competition for Young Violinists (2015) en International Competition ‘Young virtuosos’ (2017)
  • Studeert momenteel aan de Reina Sofía School of Music in Madrid bij Zakhar Bron; studeerde ook bij Maria Futorska, Yaroslava Rivnyak en Jozef Kopelman 

Gegevens

Contact