logo

Hoera, het festival gaat door!

We zijn heel blij te kunnen melden dat het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht in december door kan gaan, maar ook bij ons gooit de coronacrisis enigszins roet in het eten.
De wereldwijd geldende maatregelen rondom het coronavirus en het steeds maar niet dalende aantal besmettingen zorgt ervoor dat wij het, samen met Janine Jansen en Amihai Grosz, de artistieke programmeurs van deze editie, niet verantwoord vonden om de internationale musici naar Utrecht te laten komen. Dat was een hele pittige beslissing en teleurstellend voor iedereen, maar is waarschijnlijk wel verstandig. Het goede nieuws is dat we de concerten van Janine Jansen, Amihai Grosz en hun internationale muziekvrienden hebben kunnen verplaatsen. In het eerste weekend van juli 2021 vindt een extra zomereditie plaats van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht in TivoliVredenburg. Noteer deze data alvast in de agenda!

Tijdens de komende festivaleditie zullen uitsluitend in Nederland woonachtige musici optreden. Van 27 tot en met 30 december kunnen jullie genieten van een prachtig volwaardig festival met 13 middag- en avondconcerten, zes kinderconcerten en twee familievoorstellingen. Deze concerten vinden plaats in TivoliVredenburg, veilig en corona-proof.

Steun het festival

Blijf op de hoogte