logo

Wij gaan ervoor!

Normaal gesproken zou de kaartverkoop voor de komende editie van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht al zijn gestart. Maar vooralsnog is helemaal niets ‘normaal’, en dat betekent dus ook voor ons festival een flinke uitdaging. Op basis van de routekaart met coronamaatregelen die half oktober van kracht is geworden, mogen we in de huidige situatie maximaal 30 personen per concert ontvangen. Een schril contrast met de publieksaantallen van vorig jaar. We weten nu niet hoe de situatie in december zal zijn. Zoveel onzekerheden… Maar het goede nieuws is dat TivoliVredenburg zijn deuren vooralsnog openhoudt en Janine Jansen, Amihai Grosz én hun muzikale vrienden meer dan bereid zijn om naar Utrecht te komen. Het bestuur en de festivalorganisatie gaan dan ook alles op alles zetten om het festival door te laten gaan. Samen met alle betrokkenen plannen wij momenteel verschillende scenario’s om ons publiek hoe dan ook van 27 t/m 30 december te kunnen verblijden met mooie kamermuziek. We houden je van alle ontwikkelingen op de hoogte. Maar zet in ieder geval vast de data in je agenda. Hopelijk kunnen we je snel laten weten wanneer het definitieve programma online komt en wanneer de kaartverkoop van start gaat.

Steun het festival

Blijf op de hoogte