logo

Kinder- en familieconcerten

Ook deze editie willen we een festival zijn voor alle leeftijden. Voor onze jongere bezoekers staan weer enkele pareltjes klaar. Zo brengt Ensemble Wervelwind voor dreumesen vanaf 3 jaar de voorstelling ‘Strek’, een tekstloos muziektheaterstuk over rechtdoor gaan of afslaan, je aanpassen of je eigen weg gaan.

In samenwerking met Stichting Appeltaartconcerten presenteren we ‘De Chinese Nachtegaal en de Koning’, een prachtige familievoorstelling met zangeres Karin Strobos in de hoofdrol. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen, met een libretto door Carel Alphenaar en muziek geschreven door Monique Krüs.

Voor kinderen vanaf 6 jaar speelt het Ardemus Saxofoonkwartet ‘De grote Pinguin en Bananenshow’. In deze grappige en ontroerende voorstelling klinkt muziek van onder anderen Debussy, Gershwin en Toek Numan.

Steun het festival

Blijf op de hoogte