logo

Kaartverkoop IKFU 2019 gestart

De kaartverkoop van de 16e editie van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht is gestart. Beschermvrouw en programmeur Janine Jansen heeft een prachtig programma samengesteld dat zij samen met bevriende musici en de rising stars van de nieuwe generatie zal uitvoeren. Bestel zo snel mogelijk het concert met je favoriete musici of lievelingsstuk, reserveer tijdig de vertrouwde plaats in de zaal of zorg dat je overal bij kan zijn met een dagkaart of passe-partout. Er staat een mooi programma klaar met absolute tophits uit het kamermuziekrepertoire, maar ook een paar onbekendere parels, vrolijke kinder- en familieconcerten en een nieuwe compositie die in de Nicolaïkerk tijdens de Kerkenmarathon zijn wereldpremière beleeft.
Tussen kerst en oud en nieuw is Utrecht dé plek waar je moet zijn voor de mooiste kamermuziek!

Kaarten bestel je eenvoudig via deze site. In het bestelproces wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van TivoliVredenburg om daar uw stoel uit te zoeken en de bestelling te betalen. Weet u al zeker dat u meerdere concerten wilt bestellen, dan kunt u dit het beste doen via het winkelmandje op de site van TivoliVredenburg. Op www.tivolivredenburg.nl/ikfu staan alle concerten van het festival op een rij. Bellen kan ook: kassa TivoliVredenburg 030 231 45 44 (ma t/m za 10.00-18.00)

Naast losse kaarten zijn er ook dagkaarten verkrijgbaar (korting 15%) en een abonnement op de vijf avondconcerten (20% korting). Voor wie echt niets wil missen is er een festival passe-partout (20% korting) dat toegang geeft tot alle concerten en evenementen. N.B. alle dagkaarten en het passe-partout zijn exclusief kinder- en familievoorstellingen.

Bekijk hier het volledige programma hier >>>

Steun het festival

Blijf op de hoogte