logo

Start kaartverkoop naar 15 oktober

Onlangs hebben we aangekondigd dat op 1 oktober 2019 de kaartverkoop zou starten.
Helaas heeft pianist Denis Kozhukhin kort geleden laten weten dat hij toch niet naar Utrecht kan komen. Wel overigens vanwege het blijde bericht dat zijn vrouw en hij eind december een tweeling verwachten. Dit betekent dat Janine de programmering voor een deel moet herzien en daarmee ook de ingewikkelde puzzel van het repetitieschema. Inmiddels heeft ze een uitstekende vervanger gevonden in pianist Lars Vogt met wie ze in overleg is over het repertoire.

Om het programma in alle rust te kunnen voltooien, hebben we besloten de start van de kaartverkoop te verplaatsen naar dinsdag 15 oktober 12.00 uur. Het complete programma kun je alvast bekijken op onze website vanaf 8 oktober.

Steun het festival

Blijf op de hoogte