logo

Janine Jansen in 2019 programmeur

Na vijf mooie zomers gaat het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht terug naar de periode tussen kerst en nieuwjaar. De eerstvolgende editie van het festival vindt plaats van 27 – 30 december 2019.

Spannend nieuws is dat we vanaf dat moment met wisselende programmeurs gaan werken. We hebben een mooie lijst met nationale en internationale topmusici die komende jaren aan het festival een prachtige artistieke invulling kunnen geven. Janine Jansen, oprichter en beschermvrouw van het festival, is komende jaren degene die de programmeurs zal uitnodigen. En wie kan er beter de aftrap voor dit festival nieuwe stijl geven dan zijzelf? Wij zijn zeer verheugd dat Janine bereid is om in 2019 éénmalig de programmering zelf ter hand te nemen om zo een nieuwe traditie stevig in de grondverf te zetten.

Janine zal een programma samenstellen met bekende en minder bekende hoogtepunten uit het kamermuziekrepertoire en uitvoeren met de passie en gedrevenheid die haar eigen is, samen met bevriende musici die van over de hele wereld naar Utrecht zullen komen. Concerten vinden plaats in TivoliVredenburg en diverse historische locaties in de Utrechtse binnenstad. Op 1 juli 2019 hopen we het programma van het komende festival bekend te kunnen maken en op 1 oktober 2019 start de kaartverkoop.

Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht

27 – 30 december 2019

 

Steun het festival

Blijf op de hoogte